Follow us on :

Pages

Παρουσιάστηκαν οι "4" !!!

Ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε έναν μεγάλο σύλλογο με φιλοδοξίες όπως ο Άρης και έτοιμοι να βοηθήσουν τους «κίτρινους» να επιτύχουν τους στόχους τους, εμφανίστηκαν οι Ούμπιντες, Ακόστα, Σανκαρέ και Γιακούποβιτς κατά την επίσημη παρουσίασή τους από τους Θεσσαλονικείς. 

Χαβιέ Ούμπιντες: «Μετά από δύο δύσκολους μήνες λόγω της κατάστασης στο Βόλο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αρη που με έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την εμπιστοσύνη που μου έδειξε θα την ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο. Η παρουσία του κ. Τσιώλη φυσικά ήταν σημαντικός παράγοντας για μένα. Ηταν όμως ένας συνδυασμός πραγμάτων. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση, το όραμα του Αρη με γέμισαν αισιοδοξία. Ηθελα πολύ να έρθω στον Αρη. Υπήρχε πράγματι ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες ενδιαφέρον, αλλά δεν θέλω να κουράσω. Το ενδιαφέρον και η πίστη της διοίκησης μέτρησαν περισσότερο για μένα και με έπεισαν να υπογράψω στον Αρη. Οταν υπογράφεις σ’ ένα τόσο μεγάλο σύλλογο είσαι αισιόδοξος. Εχουμε φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα και θα διεκδικήσουμε τους πιο ψηλούς στόχους σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλουμε το κύπελλο, να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και να βγούμε στην Ευρώπη για να γνωρίσουμε νέες επιτυχίες. Κάναμε προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Βόλο. Ισως μας λείπει λίγο ο ρυθμός των αγώνων, αλλά θα προσαρμοστούμε το συντομότερο στην ομάδα».
Νοέ Ακόστα: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αρη, Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, κοιτάμε το μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα με τα νέα μας ομάδα».
Καλίφα Σανκαρέ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης. Ξέρω τον κ. Τσιώλη και φυσικά γνωρίζω ότι ο Αρης είναι από τα πιο μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας, Υπάρχει πολύ καλό υλικό, είμαστε μία οικγένεια και είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μία τόσο μεγάλη οικογένεια».
Έλντιν Γιακούποβιτς: «Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα όλα είναι καλά. Υπέγραψα στον Αρη, απέκτησα πρόσφατα μία κόρη και την Κυριακή έχω τα γενέθλιά μου. Τώρα νιώθω πολύ όμορφα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια σε μία μεγάλη ομάδα. Ηρθα στην Ελλάδα πριν ένα χρόνο και πολύ γρήγορα πήρα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα που διαθέτει φανταστικό κόσμο με μία που ισχυρή έδρα. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Η διοίκηση του Άρη κινήθηκε μεθοδικά, κλείνοντας τέσσερις σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπαϊωάννου, ανέφερε: «Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και μεγάλη προσπάθεια και οικονομική θυσία, καταφέραμε να εντάξουμε στο δυναμικό τους τέσσερις αστέρες για μας. Τους καλωσορίζω στην ομάδα και στην οικογένειά μας και να τους ευχηθώ, υγεία, τα καλύτερα, με τίτλους. Τα δελτία έχουν βγει και είναι στη διάθεση του προπονητή».
Το μέλος της διοίκησης, Ηλίας Πόππης, είπε με την σειρά του: «Καλωσορίζω τα νέα αποκτήματα που ήταν διακαής πόθος μισών ομάδων της Σούπερ Λίγκας, αλλά η διοίκηση τους έκανε παίκτες του Αρη για να βοηθήσουν στόχους. Πλέον λόγος ανήκει κόσμο αφού θέλουμε και περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη παρουσία».
Με τον Τάσο Ορφανίδη να προσθέτει: «Η διοίκηση ανταποκρίθηκε στη δέσμευσή της. Ας σταματήσουν κάποιοι να “πολεμούν” τη διοίκηση. Με την εκλογή μας σαν διοίκηση είπαμε από την αρχή πως θα μπούμε σε διαδικασία να φτάσει ο σύλλογος σε ανώτερο επίπεδο αγωνιστικά, οικονομικά και οργανωτικά. Φτάσαμε σε αυτή διαδικασία με όλη ψυχική δύναμη για να βοηθήσουμε και τη προηγούμενη διοίκηση. Είχαμε βάλει σαν στόχο ότι, αν χρειαστεί να κάνουμε υπέρβαση οικονομική για να δυναμώσει η ομάδα και να πετύχουμε στόχους τίτλων, θα το κάνουμε. Τηρήσαμε τον λόγο μας απέναντι στον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει και μετά από πολύ προσπάθεια φέραμε τους τέσσερις νέους παίκτες. Αυτή τη στιγμή εμείς ως διοίκηση δεχθήκαμε και δεχόμαστε έναν πόλεμο λασπολογίας από συγκεκριμένους ανθρώπους. Θα έρθει κάποια στιγμή και πιστεύω πως σύντομα, κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του και το λέω με σιγουριά».