Follow us on :

Pages

«Χτύπησε αριστερά, πονούσε δεξιά»!

Την επανάληψη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ζήτησε στην απολογία του ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague ο Αρης, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε τραυματισμός της βοηθού, Χρυσούλας Κουρομπίλια. Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.

Μάλιστα οι «κίτρινοι», οι οποίοι έχουν καταθέσει και ένσταση για αντικανονική διακοπή στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης», υποστήριξαν, μέσω του εκτελεστικού τους διευθυντή, Γιάννη Κόντη, ότι «έγινε απάτη εις βάρος του Αρη». Για την απόδειξη του επιχειρήματός του, ο Γιάννης Κόντης προσκόμισε την ιατρική γνωμάτευση από το «Ιπποκράτειο» στην οποία αναφέρεται ότι δεν υπάρχει τραυματισμός της βοηθού.
Όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε, «η βοηθός διαιτητή φέρεται χτυπήθηκε στην δεξιά κοιλιακή χώρα, ενώ στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι χτύπησε στην αριστερή πλευρά». Με αυτό το επιχείρημα ο Αρης υποστηρίζει ότι υπήρξε σύγχυση σε όσα έγιναν και υποστηρίχθηκαν από τη διαιτητική τετράδα.
Επιπλέον, ο Αρης τόνισε ότι «ενώ ο Τριτσώνης μας είπε αρχικά να εκκενώσουμε την κερκίδα και μετά από λίγα λεπτά αφού αυτό έγινε το ματς διεκόπη» και επεσήμανε ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Ο κ. Κόντης μάλιστα, υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Κάποτε πρέπει να απαλλαγούμε από τους αλήτες διαιτητές. Υπάρχουν διαιτητές που στήνονται, που πληρώνονται, υπάρχουν διαιτητές απατεώνες, που έχουν καταστρέψει ομάδες. Αν μας τιμωρήσετε με κεκλεισμένων των θυρών, πόσο μάλλον ως αφαίρεση βαθμών, θα είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος. Ο διαιτητής από την αρχή μας έλεγε ότι θα διακόψει τον αγώνα.
Το μπουκάλι ήταν άδειο και όχι γεμάτο. Εμείς δεν πουλάμε νερό σε μπουκάλια στο γήπεδο, αλλά μόνο σε ποτήρια. Το πέταξε ένας ηλίθιος 60 ετών, που έφυγε αμέσως από το γήπεδο και ίσως να μην είναι καν οπαδός του Αρη. Ο τραυματισμός είναι προσχηματικός. Αν ο γιατρός μου έλεγε ότι ζαλίζεται η βοηθός, θα το δεχόμουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν υπήρξε. Είδα σε άλλο παιχνιδι τον κ. Βαλβέρδε να δέχεται 10 μπουκάλια στην πλάτη του και να μη διακόπτεται ο αγώνας».
Παράλληλα, κατηγόρησε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, ότι με τις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα (9/4) προσπαθεί να παρέμβει στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, κάτι που η επιτροπή δεν πρέπει να κάνει αποδεκτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ από πλευράς Αρη το παρών έδωσαν, εκτός του κ. Κόντη, ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και ο τιμ μάνατζερ, Αγαπητός Αμπελάς, ο Αστέρας Τρίπολης... έλαμψε διά της απουσίας του, αν και είχε κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή για να αντικρούσει την ένσταση του Αρη.
Μάλιστα, οι κ. κ. Καϋμενάκης και Μποροβήλος έφτασαν με αρκετή καθυστέρηση στα γραφεία, αλλά ουδέποτε μπήκαν στην αίθουσα που εκδικάζονταν η υπόθεση, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι και ο Αστέρας θέλει την επανάληψη (ή τη συνέχιση) του αγώνα.
πηγή : sentragoal.gr