Follow us on :

Pages

Κατσαβάκης : «Θα πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας»

Ο Μάκης Κατσαβάκης με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε τέλος στο θέμα της παραμονής του Γιώργου Κατίδη στον Αρη, λέγοντας ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται καθώς ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποχωρήσει από τους «κίτρινους».

Επίσης τόνισε ότι αν κάποιος παίκτης του Αρη φέρει πρόταση που ικανοποιεί τον σύλλογο δεν έχει αντίρρηση να πει «ναι» στην παραχώρησή του.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται σε διοικητικό, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας την αγορά διαρκείας από τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κατσαβάκης στο «Metropolis»:

Για το αν είναι η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας του η φετινή: «Το ειδικό βάρος είναι τεράστιο. Είναι Άρης. Αλλά να μην στεκόμαστε στα ίδια. Γίνεται μια προσπάθεια πολύπλευρη σε αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι. Παλεύουμε και προχωράμε».

Για τις απαιτήσεις των φίλων του Άρη: «Έχουνε δίκιο οι οπαδοί. Έχουν δει τον Άρη να παίζει Ευρώπη να παίρνει κύπελλο και να διεκδικεί το πρωτάθλημα στον Βόλο. Πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα όμως. Θα πρέπει να συμπορευθούμε όλοι με υπομονή για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Για τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας από τον φετινό Άρη: «Θα κάνουμε μια προσπάθεια να χτιστεί μια νέα ομάδα μέσα από τα σπλάχνα του Άρη. Θα ενισχύσουμε την ομάδα κάτω των 24 και συν τους δύο ξένους θα κάνουμε μια ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμη. Θα πρέπει να μετρήσουμε τις δυνατότητες μας. Θα πρέπει αν βάλουμε την ομάδα πάνω από τον εαυτό μας και από κει και πέρα ότι καλύτερο βγει».

Για το αν τον προβληματίζει ο μικρός μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ: «Η απειρία των παικτών είναι ερωτηματικό, αλλά με τα φιλικά και τις προπονήσεις προσπαθήσαμε να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση. Έχουμε όμως βοήθεια από τον κόσμο και τα παιδιά προσπαθούν πολύ».

Για τα οικονομικά προβλήματα και τους χειρισμούς της διοίκησης: «Τα παιδιά στη διοίκηση κάνουν τεράστια προσπάθεια. Το φορολογικό που ξεπεράστηκε ήταν τεράστιο αγκάθι. Είναι και τα διαρκείας, όπου γίνεται τεράστιος αγώνας και κάνουμε έκλυση για περισσότερα διαρκείας. Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η διοίκηση και να λυθούν τα προβλήματα. Για να πετύχουμε τον σκοπό μας θα πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας. Μόνο ενωμένοι ο Άρης θα βρει τα βήματά του».

Για τους ενδοιασμούς που εμφανίζουν οι παίκτες από το εξωτερικό για να έρθουν στον Άρη και για τις καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις: «Κατανοώ τους παίκτες. Μαθαίνουν τα προβλήματα της Ελλάδας. Για αυτό παιδιά με ελαστικότητα στο οικονομικό κομμάτι θα μας βοηθήσουν και αγωνιστικά., Οι διοικούντες είναι ξεκάθαροι στις διαπραγματεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσουν τα θέματα. Το οικονομικό ήταν αγκάθι στις διαπραγματεύσεις. Πάντως γίνεται καλή προσπάθεια από τη διοίκηση. Όπως είναι τα πράγματα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να έρθουν καλά παιδιά για να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πώληση των Γιαννιώτα και Κατίδη: «Αν κάποιο παιδί φέρει τα χρήματα που θα αναπνεύσει η ομάδα, δεν είμαι αντίθετος. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. μπορεί να αποδυναμωθεί η ομάδα, αλλά θα έρθουν και χρήματα έτσι. Οι διοικούντες έκαναν ξεκάθαρες κουβέντες με τα παιδιά που είναι στην ομάδα».

Στη συνέχεια εξέφρασε τη γνώμη του για τον Γιάννη Γιαννιώτα: «Ο Γιαννιώτας αποτελεί κεφάλαιο για τον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν βελτιωθεί και άλλο μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Μπορεί να αφήσει εποχή αν συνεχίσει έτσι».

Για την πρόθεση του Κατίδη όσον αφορά το μέλλον του στον Άρη: «Ο Κατίδης θέλει να φύγει. Δεν κρατάμε κάποιον με το ζόρι. Του μίλησα σαν φίλος και μετά σαν προπονητής και του ξεκαθάρισα κάποια πράγματα. Τώρα είναι θέμα διοίκησης για το αν θα ικανοποιηθεί με τα λεφτά που θα φέρει. Πώς να υπολογίζω σε αν παιδί που μου λέει ότι θέλει να φύγει; Εξαιρετικός παίκτης αλλά πρέπει αν είμαστε ταγμένοι στα να βοηθήσουμε τον Άρη».

Για το τι έφταιξε και ναυάγησε η υπόθεση Χαριστέα: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Τον Άγγελο τον εκτιμάω αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Το να συζητάμε για αυτό δεν θα βοηθήσει».

Για τις δοκιμές ποδοσφαιριστών που γίνονται στο Ρύσιο: «Δεν θέλω να κάνω αναλύσεις. Θέλουμε παιδιά που θα έρθουν ως δεύτερες βοήθειες. Δοκιμάζουμε πολλούς παίκτες».

Στον επίλογό του υπογράμμισε: «Αρχίζουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε ταγμένοι στα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε συσπείρωση και μακάρι να μας δώσει ο Θεός τύχη για να τους δώσουμε χαρές. Καλούμαστε να αποδείξουμε αν είμαστε καλοί ή όχι».
sentragoal.gr