Follow us on :

Pages

Παραίτηση Σκόρδα και Ματθαίου

Οι Λάμπρος Σκόρδας και Νικήτας Ματθαίου, όπως είχαν ενημερώσει προφορικά πριν λίγες μέρες, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη με επιστολές τους.
Η επιστολή του Λάμπρου Σκόρδα:
«Λάμπρος Σκόρδας
Χειρουργός Οδοντίατρος
Θεσσαλονίκη 11 Δεκεμβρίου 2012
Προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη
Κύριε Πρόεδρε με την παρούσα επιστολή μου υποβάλλω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Δεν προτίθεμαι πλέον να νομιμοποιώ την αντικαταστατική συμπεριφορά, τόσο την δική σας όσο και του υπόλοιπου συμβουλίου.
Σε παράβαση κάθε καταστατικής διάταξης αλλά και των νόμων, έχετε αρνηθεί να εφαρμόσετε τις αποφάσεις της τελευταίας γενικής συνέλευσης του Σωματείου μας και κωλυσιεργείτε αναίτια να συγκαλέσετε, ενώ έχει παρέλθει κάθε εύλογο χρονικό περιθώριο, νέα γενική συνέλευση, ούτως ώστε τα μέλη του σωματείου να αποφασίσουν για όλα τα σοβαρά ζητήματα, που με δική σας ευθύνη παραμένουν εκκρεμή.

Αντ' αυτού ασκείτε, εσείς και το υπόλοιπο συμβούλιο χωρίς να δικαιούσθε, διοικητικές πράξεις στην ΠΑΕ Άρης, προκαλώντας με τις ενέργειες σας ανεπανόρθωτη ζημιά στην εταιρία της οποίας το σωματείο μας είναι μεγαλομέτοχος.
Λειτουργείτε ως υποκρυπτόμενοι διαχειριστές της εταιρίας ΠΑΕ Άρης και δεν είμαι διατεθειμένος να θεωρηθώ από τις Αρχές ως συνένοχος σε σωρεία παρανόμων ενεργειών σας.
Τέλος σας γνωστοποιώ πως μετά τη δική μου παραίτηση αλλά και οποιαδήποτε άλλου τακτικού μέλους, είστε υποχρεωμένος να προβαίνετε στην αντικατάσταση μας από τα τρία εκλεγμένα αναπληρωματικά μέλη που έχουν εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές για ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και όχι να παραβαίνετε συνεχώς το καταστατικό «ποιώντας την νήσσα» και αφήνοντας το Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς αντικαταστάτες.
Σας καλώ να εφαρμόσετε επιτέλους το καταστατικό και να αντικαταστήσετε το από καιρό παραιτημένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αναστάσιο Δεσύπρη. Αν δε μετά τις αντικαταστάσεις τα αναπληρωματικά μέλη δεν επαρκούν ώστε να αποτελείται το Διοικητικό Συμβούλιο από τουλάχιστον πέντε μέλη, τότε είστε υποχρεωμένος να ζητήσετε τον ορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο και να προκηρύξετε άμεσα Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Μετά της τιμής
Χαράλαμπος Σκόρδας»
Η επιστολή του Νικήτα Ματθαίου:
«ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑΣ
Θεσσαλονίκη, 11 Δεκεμβρίου 2012
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣ ΑΡΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΚΜΑ
Προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας μελών ΑΡΗ
Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή μου, υποβάλλω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της κοινωνίας Μελών ΑΡΗ για τους εξής λόγους:
Α) Από την στιγμή που έγιναν οι εκλογές της ΚΜΑ και το πρώτο Δ.Σ. της ΚΜΑ υπήρχε ένα αρνητικό κλίμα απέναντι στο πρόσωπό μου, επειδή επέμενα από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να γίνει ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ και να γίνουν διαδικασίες άμεσα για το Άρθρο 99. Εσείς Κύριε Πρόεδρε μαζί με τα υπόλοιπα 4 μέλη, τον κ. Αλεξανδρίδη, τον κ. Δεσύπρη, τον κ. Ζουμπουρίδη και τον κ. Ναούμ, προσπαθήσατε να κάνετε διάφορες άλλες ενέργειες για τις οποίες σας είχα προειδοποιήσει ότι θα πέσουν στο κενό όπως αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων.
Β) Για μένα προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να μην γίνονται σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα συχνά διοικητικά συμβούλια της κοινωνίας μελών Άρη, παρά μόνο 3 από την μέρα που εκλεγήκαμε μέλη στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ενώ γίνονται άτυπες συναντήσεις των υπολοίπων μελών χωρίς να κρατούνται πρακτικά και εν αγνοία μου.
Γ) Επειδή γνωρίζω ότι προτίθεστε να ορίσετε άτομα για διοίκηση Πρωτοδικείου σας επιστώ την προσοχή ότι αυτό πρέπει να γίνει αφού οριστεί άμεσα έκτακτη Γ.Σ. της ΚΜΑ από την οποία θα προκύψουν και τα άτομα για Διοίκηση Πρωτοδικείου που το Σώμα της ΚΜΑ θα αποφασίσει για το ποια άτομα μπορούν και είναι ικανά να διαχειριστούν τις τύχες της αγαπημένης μου ομάδας.
Δ) Επειδή δεν μπορώ να χρεώνομαι τις μέχρι σήμερα αποφάσεις λόγω μειοψηφίας στο Δ.Σ. της ΚΜΑ αισθάνομαι ότι δεν μπόρεσα να εκπληρώσω αυτά που υποσχέθηκα στον κόσμο που με ψήφισε».
woop.gr